Best Select

Als lid van Best Select kweken we ook enkele patent soorten. Hieronder vindt u een overzicht.

Hydrangea paniculata 'BOBO' 

De Hydrangea paniculata 'BOBO' is een dwerg pluimhortentia. Bij regelmatige snoei wordt deze niet hoger dan 60 tot 70 cm. De plant is zéér bloeirijk, er wordt een echte wolk van wit-groene bloemen gevormd, die later zachtroze verkleuren. De Hydrangea 'BOBO' bloeit reeds van begin juli tot september en is zeer geschikt voor (kleine) tuinen of als terrasplant.

 

Ons aanbod: - plantgoed in P10,5

                      - container 4 liter 

Bron: www.bestselect.be

Hydrangea paniculata 'Mega Mindy' 

De Hydrangea paniculata 'Mega Mindy' heeft een stevig en goed ontwikkelende struikvorm met rechtopgaande takken. De hoogte van deze struik varieert rond 1,25m tot 1,75m. De zeer grote bloeikegels zijn in het begin wit gekleurd, maar verkleuren sterk roze-rood in de nazomer en herfst. Ook in de winter zorgen de berijmde kegels voor een sfeervol tuintaffereel.

 

Ons aanbod: - container in 4 liter

Bron: www.bestselect.be


Hydrangea paniculata 'Pinky Winky'

 

Deze pluimhortensia is een populaire zomerbloeier met opvallende kgelvormige witte bloemtrossen die later roze verkleuren. De Pinky Winky bloeit vanaf de vroege zomer met witte bloemen. Vanaf begin augustus beginnen ze een zacht rozeblos te vertonen, hierna kruipt de rode gloed langzaam over de ganse bloemtros omhoog tot die volledig rood is.

 

Ons aanbod: - plantgoed in P10,5

                     - container in 4 liter

Bron: www.bestselect.be

Ligustrum Massif

De ligustrum Massif in een bodembedekkende Ligustrum die niet hoger wordt dan 1 meter. Door zijn vlakke groei wordt de bodem met een fris groen bladerdek ingevuld. Hierdoor is deze plant ideaal voor openbare aanplantingen, brede order, talluds, bermen, ... De plant bloeit in juni en vormt nadien paars-zwarte bessen die tot lang in de winter aan de plant blijven hangen.

 

Ons aanbod: - container in 1,5 liter

Bron: www.bestselect.be 

Rosa Archimedes

Deze roos vormt enkelvoudige, warm rode bloemen met een wit hart waar opvallend gele meeldraden opkomen. De bloei is weelderig en strekt zich uit van juni tot eind september. De hoogte van deze goed groeiende, vertakkende struik is 60 cm. Hierdoor is deze ideaal voor bodembedekkende aanplantingen in openbaar groen en in particuliere tuinen. Ook als vakbeplanting heeft deze lage roos een mooi effect.

 

Ons aanbod: - container in 1,5 liter

Bron: www.bestselect.be